Esther Weemering

Esther Weemering
Tel. 06 452 587 46
Email esther@anderss.eu

Wie is Esther Weemering

Ruime ervaring op het gebied van organisatieadvisering, transformatie en herinrichting van organisaties. In kader van deze uitdagingen heb ik meerdere opdrachtgevers ondersteund en bijgedragen om hun gemeenschappelijke visie en ambities te behalen en hun opgaven te vertalen. Aan de hand van deze kwaliteiten neem ik cliënten/organisaties mee in de wereld van mogelijkheden in plaats van belemmeringen.

Vanuit mijn persoonlijkheid en vakautoriteit creëer ik vertrouwen, inzicht en draagvlak. Hierdoor ben ik bij machte om veranderingen door te voeren en bewegingen tot stand te brengen. Succes bereik ik o.a. door middel van samenwerking, het besturen van relaties en het bedienen van diverse realdrives/managementdrives. Mijn aanpak kenmerkt zich door een sterke commitment aan doelstellingen, no-nonsense mentaliteit, volharding en humor.

Onze grote kracht ligt in effectieve communicatie tussen mensen en processen. Hierbij spelen persoonlijke groei en welzijn van mensen een belangrijke rol. Succes bereiken wij aan de hand van samenwerken en het vinden en creëren van verbindingen tussen individu en systemen (organisaties, afdelingen en teams).

Wilt u meer informatie? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Don`t copy text!